^

Υγεία

Σύνδρομα

Arachnodactyly

Μία από τις σπάνιες κληρονομικές παθολογίες του συνδετικού ιστού είναι η αραχνοδεξία - παραμόρφωση των δακτύλων, συνοδευόμενη από επιμήκυνση των σωληνοειδών οστών, σκελετικές καμπυλότητες, διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος και των οπτικών οργάνων.

Εκτοδερμική δυσπλασία

Μια σχετικά σπάνια ασθένεια - η εξωδερμική δυσπλασία - είναι μια γενετική διαταραχή, που συνοδεύεται από μια διαταραχή στη λειτουργικότητα και τη δομή των παραγόμενων στοιχείων του εξωτερικού στρώματος του δέρματος. 

Σύνδρομο Tholos-Hunt

Σύνδρομο της ανώτερης τροχιακής ρωγμής, παθολογική οφθαλμοπληγία - όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από το σύνδρομο Tholos Hunt, το οποίο είναι μια βλάβη δομών στην ανώτερη τροχιακή σχισμή. 

Σύνδρομο Svayer

Η νόσος μπορεί να έχει πολλά ονόματα: συχνά ονομάζεται γυναικεία γεννητική δυσγενή ή απλώς γεννητική δυσγενεσία. 

Σύνδρομο Möbius στα παιδιά

Μία συγγενής ανωμαλία που προκαλείται από μια ανώμαλη δομή των κρανιακών νεύρων είναι το σύνδρομο Moebius. Εξετάστε τα αίτια, τα συμπτώματά του, τις μεθόδους διάγνωσης και διόρθωσης.

Αιμοφαγοκυτταρικό σύνδρομο σε παιδιά: πρωτογενές, δευτερογενές

Μια σπάνια και σύνθετη ασθένεια - το αιμοφαγοκυτταρικό σύνδρομο, ονομάζεται αιμοφαγοκυτταρική λεμφογλυφοειδοπάθεια. 

Σύνδρομο Dejerine

Κάτω από το σύνδρομο Dejerine σημαίνει ασθένεια που εμφανίζεται σπάνια. Βασίζεται σε μια γενετική προδιάθεση. Το σύνδρομο Dejerine ονομάζεται επίσης υπερτροφική νευροπάθεια. 

Ταχεία απώλεια βάρους

Το υπερβολικό βάρος είναι το πρόβλημα ενός τρίτου του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι άνθρωποι προσπαθούν να απαλλαγούν από τις επιπλέον κιλά με διάφορους τρόπους, προσπαθώντας να φέρουν το σώμα τους στις ιδανικές αναλογίες.

Σύνδρομο κλειδωμένου άνδρα

Πώς ονομάστηκε η ασθένεια από διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ίσως οι λέξεις μπορούν να μεταφέρουν την τραγωδία της κατάστασης, όταν η ζωντανή ψυχή και ένα υγιές μυαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν κλειδωμένα μέσα σχεδόν εντελώς ακίνητος σώμα;

Σύνδρομο μυοσκελετικού πόνου: προσώπου, τραχηλικού, θωρακικού, οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης

Όποιος τουλάχιστον μία φορά αντιμέτωποι με λίγες φώκιες στους μυς, φέρνοντας αφόρητο πόνο όταν πατήσετε πάνω τους, φυσικά, ξέρει τι myofascial σύνδρομο, και κανείς δεν συμβουλεύει να αντιμετωπίσει με τέτοιο στη ζωή σας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.