^

Υγεία

Ιατρικούς χειρισμούς

Τραχειακή επώαση

Οι αναισθησιολόγοι χρησιμοποιούν συχνά έννοιες όπως η διασωλήνωση και η επώαση. Ο πρώτος όρος - διασωλήνωση - στην πραγματικότητα σημαίνει την εισαγωγή ενός ειδικού σωλήνα μέσα στην τραχεία, ο οποίος είναι απαραίτητος για την εξασφάλιση της ευρυχωρίας του αεραγωγού του ασθενούς.

Πλύσιμο αυτιών από βύσματα θείου

Η ανάγκη για μια διαδικασία όπως το πλύσιμο των αυτιών προκύπτει όταν η περίσσεια μιας προστατευτικής ουσίας κεριού - κεραμικό (κερί αυτιού) - δεν εκκρίνεται φυσικά, αλλά συσσωρεύεται στον ακουστικό πόρο.

Προκρατικός αποκλεισμός

Η ιατρική αναισθητική διαδικασία που χρησιμοποιείται στην πρωκτολογία και τη χειρουργική επέμβαση είναι προκαταρκτικός αποκλεισμός. Εξετάστε τις ενδείξεις για την εφαρμογή του, την τεχνική, τις επιπλοκές.

Χαμομήλι douching: πώς να το κάνουμε σωστά;

Χαμομήλι - ένα φυτό με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες και ευρύ φάσμα εφαρμογών. Εξετάστε τις ενδείξεις για το χορτάρι και το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Πλένοντας τα μάτια των παιδιών

Τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή σε τραυματισμό και ερεθισμό των ματιών. Η διαδικασία πλύσης είναι η απλούστερη και ταυτόχρονα αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη του προβλήματος.

Πλύση των ματιών: ενδείξεις, προετοιμασία, κανόνες διεξαγωγής

Μια αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη της κόπωσης και του ερεθισμού των ματιών είναι το πλύσιμο. Εξετάστε τις δημοφιλείς οφθαλμικές λύσεις και τους κανόνες για τη χρήση τους.

Μασάζ προστάτη: τεχνική, τύποι

Οι άνδρες, των οποίων η υγεία εξαρτάται όχι μόνο από την ευημερία τους αλλά και από την οικογένεια, είναι πολύ ζηλιάρης για τις σεξουαλικές ευθύνες τους. Μετά από όλα, τα προβλήματα στο κρεβάτι σταδιακά μετατρέπονται σε σοβαρές συγκρούσεις έξω, και μερικές φορές ακόμη και να προκαλέσει ότι οι άνθρωποι που αγαπούν στο παρελθόν δεν θέλουν πλέον να είναι μαζί.

Διάτρηση της υπεζωκοτικής κοιλότητας

Η υπεζωκοτική παρακέντηση εννοείται ως μια διαδικασία κατά την οποία εκτελείται ένας τεμαχισμός της υπεζωκοτικής κοιλότητας προκειμένου να διαγνωστεί ή να εκτελεστεί μια θεραπευτική χειραγώγηση που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ατόμου.

Οσφυϊκή παρακέντηση

Τα δεδομένα της συμπληρώνουν την κλινική εικόνα και επιβεβαιώνουν τη διάγνωση για πολυνευροπάθειες, πολλαπλή σκλήρυνση και νεϊρολευκαιμία.

Ο αποκλεισμός των νωτιαϊδών: οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, αρθρώσεις, νεύρο, αυτί

Για να απαλλαγούμε από οξύ και χρόνιο πόνο στην κλινική ιατρική, χρησιμοποιούνται τοπικά στοχευμένες ενέσεις νεοκαΐνης (ένας αμινοεστέρας για τοπική αναισθησία) - αποκλεισμός νοβοκαΐνης.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.