^

Σχολικοί

Οι μαθητές από 7 έως 17 ετών, τόσο οι γιατροί όσο και οι δάσκαλοι, χωρίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: την ηλικία των νέων, μέσης και ανώτερης σχολικής ηλικίας. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να είναι γνωστά στους γονείς.

Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι μαθητές; Ποιες φυσιολογικές διεργασίες συμβαίνουν κατά την εφηβική περίοδο; Ποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν οι μαθητές τρώνε άσχημα, κινούνται ελάχιστα και παραμελούν τους κανόνες προσωπικής υγιεινής; Πώς να σχετίζονται με τα πιθανά ψυχολογικά χαρακτηριστικά των μαθητών και τα προβλήματα με τη σωματική και ψυχο-συναισθηματική τους υγεία;

Υγιεινή διατροφή για μαθητές ηλικίας από 6 έως 17 ετών

Μάθετε σχετικά με το κατά προσέγγιση ημερήσιο σύνολο προϊόντων και το ποσό των μεριδίων για παιδιά και εφήβους σχολικής ηλικίας.

Πώς να διδάξει να γράψει ένα παιδί;

Πώς να διδάξετε ένα παιδί να γράψει είναι το πρόβλημα πολλών νεαρών γονέων. Τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν πολύ ταχύτερα από το να γράφουν και δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνει γι 'αυτό. Τόσο πώς μπορείτε να διδάξετε ένα παιδί να γράψει, και με ικανοποίηση και όμορφα;

Σημάδια άγχους σε ένα παιδί

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν την τάση να κοιτάμε πίσω στην παιδική ηλικία, όπως στην πιο εύκολη στιγμή της ζωής μας, ειδικά σε σύγκριση με το στέλεχος της ενηλικίωσης. Αλλά αυτό δεν κάνει το άγχος του παιδιού σας λιγότερο πραγματικό. Έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας μπορούν να πάρουν πολύ άγχος, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε αυτό.

Τις πρώτες μέρες του παιδιού στο σχολείο: 9 χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς

Οι πρώτες μέρες του παιδιού στο σχολείο είναι συναρπαστικές όχι μόνο γι 'αυτόν, αλλά και για τους γονείς.

Ένα παιδί στο βαθμό 1: πώς να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί;

Ένα παιδί στην πρώτη τάξη μπορεί να αρχίσει να αρρωσταίνει γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται σε ασυνήθιστες συνθήκες: αυξημένο άγχος, νέα παιδική συλλογή, καθηγητές, ένα νέο καθεστώς της εποχής. Ως εκ τούτου, ο πρώτος βαθμολογητής θα πρέπει να αντιμετωπίζεται πολύ προσεκτικά, αλλά σταθερά - τελικά, πρέπει να βοηθήσει να εισέλθει σε ένα νέο ρυθμό ζωής γι 'αυτόν.

Πώς να διδάξετε ένα παιδί να είναι ευτυχισμένο;

Για να διδάξετε ένα παιδί να είναι ευτυχισμένο, πρέπει να βιώσετε αυτό το συναίσθημα μόνοι σας. Έως και 7 ετών το παιδί είναι συναισθηματικά συνδεδεμένο με τη μητέρα κατά 90%, μέχρι την ηλικία των 14 ετών εξακολουθεί να αισθάνεται αυτή τη σχέση κατά 40%. Αλλά ούτως ή άλλως, το παιδί προσπαθεί να αντιγράψει τις αισθήσεις και τη συμπεριφορά των γονέων. Επομένως, πρέπει να μάθετε μερικές απλές αλήθειες για το πώς να είστε ευτυχείς.

Πόσο σωστά είναι να τροφοδοτήσετε τον μαθητή;

Οι επιτυχίες στις σπουδές του μαθητή εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το τι τρώει το παιδί. Αλλά πολλοί γονείς είναι πολύ απασχολημένοι για να παρέχουν στο παιδί τους ορθολογική διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Υπογούφερ είτε το παιδί, δίνοντάς του μόνο λαχανικά και φρούτα, ή υπερφορτωμένο, προσπαθώντας να βάλει ένα πιάτο από γιο ή κόρη με περισσότερο κρέας. Πόσο σωστά είναι να τροφοδοτήσετε τον μαθητή;

Μαθήτρια: πώς να κοιμάστε;

Συχνά ένα παιδί μπορεί να μάθει χειρότερα και να αισθάνεται χειρότερα όταν το στοιχειώδες ... δεν έχει αρκετό ύπνο. Ακόμα κι αν βάζεις τον φοιτητή σου στο κρεβάτι ακριβώς στις 22.00, δεν μπορεί ακόμα να κοιμηθεί καλά. Οι λόγοι για τον κακό ύπνο ενός σχολικού παιδιού μπορεί να είναι διαφορετικοί - ένα λανθασμένα τοποθετημένο μαξιλάρι, ένα ανεπαρκώς αεριζόμενο δωμάτιο, το διαμέρισμα είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο ...

Πώς να μειώσετε το άγχος των πρώτων σχολικών μηνών;

Η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ψυχική ψυχική παιδική ψυχική υγεία, το άγχος μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα του παιδιού στην κοινωνία και στη μάθηση. Οι πρώτοι μήνες μελέτης μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολοι τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Ακόμα και τα παιδιά που πραγματικά θέλουν να πάνε στο σχολείο θα πρέπει να προσαρμοστούν σε υψηλότερο επίπεδο δραστηριότητας και άγχους, αναπόφευκτα συνδεδεμένα με τη σχολική ζωή.

Οκτώ εύκολες συμβουλές κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Ο αριθμός των παιδιών που είναι παχύσαρκοι ή υπέρβαροι αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό. Τα επιπλέον κιλά αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις και το άσθμα. Η παχυσαρκία του παιδιού αυξάνει επίσης το συναισθηματικό άγχος στην εύθραυστη ψυχή του παιδιού. Λόγω του υπερβολικού βάρους, το παιδί συχνά πειράζει και δεν θέλει να παίξει μαζί του και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και κατάθλιψη. Αλλά μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να χάσει βάρος και να διατηρήσει ένα υγιές βάρος.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.