^

Εγκυμοσύνη ανά μήνα

Εάν υπολογίζετε την εγκυμοσύνη κατά μήνες, τότε αποδεικνύεται ακριβώς 9 μήνες. Κατά τους πρώτους δύο μήνες από τη στιγμή της σύλληψης, ένας νέος οργανισμός στη μήτρα μιας γυναίκας ονομάζεται συνήθως ένα έμβρυο και το μέγεθός του δεν υπερβαίνει τα 30 mm σε μήκος. Στο μέλλον ονομάζεται καρπός.

Τώρα η εγκυμοσύνη κατά τους μήνες ενός μαιευτήρα θεωρείται σπάνια: είναι πιο σωστό και πιο βολικό να το κάνουμε για εβδομάδες και τρίμηνο. Η μέση διάρκεια κύησης είναι 40 εβδομάδες (τρία τρίμηνα για τρεις μήνες σε κάθε μία), αν και η κανονική περίοδος κυμαίνεται από 37 έως 42 εβδομάδες.

Η ευαισθησία του εμβρύου και του εμβρύου στις αρνητικές επιδράσεις είναι η υψηλότερη, τόσο μικρότερη είναι η περίοδος κύησης. Κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής περιόδου, ο κίνδυνος αυθόρμητης έκτρωσης είναι περίπου 10 φορές υψηλότερος από ότι κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής περιόδου - από την 9η εβδομάδα πριν από τη γέννηση.

Εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Είναι σπάνιο για μια γυναίκα να έχει την καλή τύχη να μάθει για την εγκυμοσύνη της στις πρώτες ημέρες της επίθεσης της. Κατά κανόνα, η εμφάνιση σημείων εγκυμοσύνης αρχίζει 2-5 εβδομάδες μετά τη γονιμοποίηση. Και μόλις έγινε γνωστό ότι το "θαύμα συνέβη", οι γυναίκες αρχίζουν να θεωρούν την εγκυμοσύνη για εβδομάδες, ημέρες, ώρες, λεπτά.

Πώς είναι η ενδομήτρια ανάπτυξη του παιδιού;

Πρώτον, σχηματίζονται δύο κύτταρα από ένα κύτταρο και στη συνέχεια εμφανίζεται μια εγκάρσια στένωση, διαιρώντας αυτά τα δύο κύτταρα σε δύο ακόμη - υπάρχουν τέσσερις από αυτές, έπειτα οκτώ, δεκαέξι, τριάντα δύο και ούτω καθεξής.

Εγκυμοσύνη: τρίτο τρίμηνο

Το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης διαρκεί από 28 εβδομάδες μέχρι τη γέννηση ενός παιδιού. Ο γιατρός θα υπολογίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης (40 εβδομάδες), αλλά το παιδί θεωρείται πλήρες, αν γεννηθεί από 37 έως 42 εβδομάδες ...

Εγκυμοσύνη - δεύτερο τρίμηνο

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης διαρκεί από 13 έως 27 εβδομάδες. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να φορούν ρούχα για έγκυες γυναίκες και η "ενδιαφέρουσα κατάσταση" τους γίνεται ορατή ...

Εγκυμοσύνη: πρώτο τρίμηνο

Η εγκυμοσύνη μετριέται τρίμηνο από την πρώτη ημέρα του τελευταίου εμμηνορροϊκού κύκλου - μόνο 40 εβδομάδες. Το πρώτο τρίμηνο είναι 12 εβδομάδες ή 3 μήνες ...
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.