^

Ασθένειες κατά την εγκυμοσύνη

Ενδομήτρια εμβρυϊκή υποξία

Η εγκυμοσύνη είναι ταυτόχρονα χαρά και συνεχές άγχος για την κατάσταση και την ανάπτυξη του αγέννητου μωρού. Ένας από τους λόγους ανησυχίας είναι συχνά η διάγνωση της «ενδομήτριας υποξίας»: πολλές έγκυες γυναίκες ακούνε για αυτήν την πάθηση από γιατρό, αλλά δεν γνωρίζουν όλες περί τίνος πρόκειται.

Εξωτερικές αιμορροΐδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ο σχηματισμός αιμορροΐδων γύρω από το ορθό ονομάζεται αιμορροΐδες, ενώ γίνεται διάκριση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών. Το τελευταίο περιλαμβάνει παθολογικές αλλαγές με τη μορφή φλεβικής επέκτασης του εξωτερικού ορθικού πλέγματος, που βρίσκεται γύρω από τον πρωκτό.

Γιατί κράμπες στα πόδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τι να κάνω;

Οι γιατροί λένε: οι κράμπες στα πόδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή. Μερικές φορές δεν έχουν ξεκάθαρη αιτία και σχετίζονται άμεσα με μια «ενδιαφέρουσα» κατάσταση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποτελούν ένδειξη ασθένειας που απαιτεί άμεση παρέμβαση από ειδικό ιατρό. 

βακτήρια στα ούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η γενική ανάλυση ούρων είναι μια τυπική, κοινή μελέτη από την οποία ξεκινούν τα διαγνωστικά σε έγκυες γυναίκες. Μια τέτοια ανάλυση θα υποδείξει την παρουσία προβλημάτων με το ουροποιητικό σύστημα, θα βοηθήσει στην αξιολόγηση της κατάστασης του ισοζυγίου νερού και ηλεκτρολυτών. 

Εμβρυϊκή βραδυκαρδία σε πρώιμη και καθυστερημένη εγκυμοσύνη

Ο τυπικός μαιευτικός προσδιορισμός του εμβρύου της βραδυκαρδίας υποβλήθηκε σε FHR <110 παλμούς ανά λεπτό για περίοδο τουλάχιστον 10 λεπτών. 

Δυσκοιλιότητα κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη

Κατά την ανάλυση των κλινικών περιπτώσεων, οι γυναικολόγοι σημειώνουν ότι σε πολλές γυναίκες το αρχικό σημάδι της εγκυμοσύνης δεν καθυστερεί ακόμη τον εμμηνορροϊκό κύκλο, αλλά δυσκοιλιότητα. 

Συνέπειες και επιπλοκές των καφέ εκκρίσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η επιτυχής επίλυση μιας έκτοπης εγκυμοσύνης και μιας φουσκωτής ολίσθησης αφήνει μια γυναίκα την ευκαιρία να γίνει μητέρα στο μέλλον, αν και αυτό θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έξι μήνες για να ανακάμψει το σώμα. 

 

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μετά από διάφορους χειρισμούς

Η εμφάνιση καφέ απόρριψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία δεν συνοδεύει άλλα ύποπτα συμπτώματα, δεν πρέπει να συνδέεται με φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα. 

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε διαφορετικές περιόδους

Τα συμπτώματα καφετιάς απόρριψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο σπάνια. Και αν θεωρήσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το σύμπτωμα υποδηλώνει μια περισσότερο ή λιγότερο σοβαρή παθολογία, είναι σημαντικό να μην παραβλέπουμε το πρόβλημα και εγκαίρως να ζητάμε βοήθεια.

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ως σημάδι ασθένειας

Πολλές από τις ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος μπορούν να προχωρήσουν λανθάνουσα ακόμα και πριν από την εγκυμοσύνη, αλλά υπό την επίδραση της ορμονικής προσαρμογής και αποδυνάμωσης σε αυτό το υπόβαθρο της άμυνας του σώματος, αποκτούν μια νέα, ενεργή μορφή. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.