^

Ασθένειες κατά την εγκυμοσύνη

βακτήρια στα ούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η γενική ανάλυση ούρων είναι μια τυπική, κοινή μελέτη από την οποία ξεκινούν τα διαγνωστικά σε έγκυες γυναίκες. Μια τέτοια ανάλυση θα υποδείξει την παρουσία προβλημάτων με το ουροποιητικό σύστημα, θα βοηθήσει στην αξιολόγηση της κατάστασης του ισοζυγίου νερού και ηλεκτρολυτών. 

Εμβρυϊκή βραδυκαρδία σε πρώιμη και καθυστερημένη εγκυμοσύνη

Ο τυπικός μαιευτικός προσδιορισμός του εμβρύου της βραδυκαρδίας υποβλήθηκε σε FHR <110 παλμούς ανά λεπτό για περίοδο τουλάχιστον 10 λεπτών. 

Δυσκοιλιότητα κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη

Κατά την ανάλυση των κλινικών περιπτώσεων, οι γυναικολόγοι σημειώνουν ότι σε πολλές γυναίκες το αρχικό σημάδι της εγκυμοσύνης δεν καθυστερεί ακόμη τον εμμηνορροϊκό κύκλο, αλλά δυσκοιλιότητα. 

Συνέπειες και επιπλοκές των καφέ εκκρίσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η επιτυχής επίλυση μιας έκτοπης εγκυμοσύνης και μιας φουσκωτής ολίσθησης αφήνει μια γυναίκα την ευκαιρία να γίνει μητέρα στο μέλλον, αν και αυτό θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έξι μήνες για να ανακάμψει το σώμα. 

 

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μετά από διάφορους χειρισμούς

Η εμφάνιση καφέ απόρριψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία δεν συνοδεύει άλλα ύποπτα συμπτώματα, δεν πρέπει να συνδέεται με φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα. 

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε διαφορετικές περιόδους

Τα συμπτώματα καφετιάς απόρριψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο σπάνια. Και αν θεωρήσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το σύμπτωμα υποδηλώνει μια περισσότερο ή λιγότερο σοβαρή παθολογία, είναι σημαντικό να μην παραβλέπουμε το πρόβλημα και εγκαίρως να ζητάμε βοήθεια.

Καφετιέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ως σημάδι ασθένειας

Πολλές από τις ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος μπορούν να προχωρήσουν λανθάνουσα ακόμα και πριν από την εγκυμοσύνη, αλλά υπό την επίδραση της ορμονικής προσαρμογής και αποδυνάμωσης σε αυτό το υπόβαθρο της άμυνας του σώματος, αποκτούν μια νέα, ενεργή μορφή. 

Αραίωση του πλακούντα: αργότερα, πρόωρο

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πώς ο πλακούντας ωριμάζει κάτω από κανονικές συνθήκες και ποιες είναι οι λειτουργίες του προκειμένου να γνωρίζουμε ποιες παθολογικές αλλαγές και τα σημάδια τους μπορούν να είναι.

Αίσθημα βαρύτητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: γιατί και πού συμβαίνει;

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το αίσθημα βαρύτητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οφείλεται κυρίως στις αναπόφευκτες φυσιολογικές αλλαγές και μεταβολές στο γενικό μεταβολισμό που εμφανίζονται στο σώμα των γυναικών καθ 'όλη τη διάρκεια της κύησης.

Απώλεια τριχών στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μετά τον τοκετό

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές έγκυες γυναίκες είναι η τριχόπτωση. Η αλωπεκία κατά την περίοδο της κύησης σχετίζεται με τέτοιους παράγοντες

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.