^

Περιποίηση μαλλιών

Πώς να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με αλάτι;

Για την καταπολέμηση της πιτυρίδας, χρησιμοποιούνται τόσο καλλυντικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από κατασκευαστές για την επίλυση αυτού του προβλήματος, όσο και πολλές εναλλακτικές συνταγές.

Σαμπουάν Dermazol για την πιτυρίδα

Η δραστική ουσία του σαμπουάν είναι η κετοκοναζόλη, η οποία καθυστερεί και σταματά την ανάπτυξη των μυκήτων, λόγω αλλαγής της λιπιδικής σύστασης της μεμβράνης τους.

Χαμομήλι για τα μαλλιά

Από χαμομήλι παρασκευάζουμε αφεψήματα, αφεψήματα για γαργάρες, που λαμβάνονται από το στόμα ως αντισηπτικό, αντιμετωπίζουν τις κράμπες του εντέρου, τη διάρροια

Πολύ ξηρά μαλλιά: πώς να ενυδατώσετε;

Η κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής στο κεφάλι αφορά κυρίως τις γυναίκες, οι οποίες συχνά παραπονιούνται για πολύ ξηρά μαλλιά.

Σαμπουάν για ξηρή πιτυρίδα

Χωρίς υπερβολές, μια μεγάλη γκάμα σαμπουάν ξηρής πιτυρίδας παρέχει την ευκαιρία να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας.

Λιπαρά σαμπουάν πιτυρίδας

Ενδείξεις για θεραπεία με σαμπουάν για λιπαρή πιτυρίδα μπορεί να είναι: λιπαρή πιτυρίδα που σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές (εφηβεία σε εφήβους, εγκυμοσύνη.

Μάσκες μαλλιών κατά της πιτυρίδας: Αποτελεσματικές σπιτικές συνταγές

Μια μάσκα κατά της πιτυρίδας μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη στη γενική θεραπεία που συνταγογραφείται από γιατρό (δερματολόγο ή τριχολόγο).

Σαμπουάν Keto plus για την πιτυρίδα

Για να ξεπεράσετε τη σμηγματόρροια θα βοηθήσουν ειδικές θεραπείες για το λούσιμο των μαλλιών σας, ένα από τα οποία είναι το σαμπουάν Keto plus για την πιτυρίδα.

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας: μια επισκόπηση

Συμβατικά, τα σαμπουάν για την πιτυρίδα μπορούν να χωριστούν σε καλλυντικά και θεραπευτικά. Τα πρώτα χρησιμεύουν συνήθως για την πρόληψη και την αποκατάσταση του δέρματος, τα δεύτερα για την ριζική εξάλειψη του δυσάρεστου "χιόνι"

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.