^

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα μαλλιά

Μαλλιά και μικροστοιχεία

Είναι απαραίτητο να επεξεργαστεί για την σύνδεση της τριχόπτωσης με την περιεκτικότητα των ιχνοστοιχείων στο ανθρώπινο σώμα. Το δόγμα της microelementoses (MTOZah) ως ασθένειες, σύνδρομα και παθολογικές καταστάσεις που προκαλούνται από περίσσεια, ανεπάρκεια ή ανισορροπία των ιχνοστοιχείων στο ανθρώπινο σώμα - αυτό είναι μια μεγάλη νέα πολυεπιστημονική επιστημονικό πεδίο

Φάσεις ανάπτυξης μαλλιών

Τα ανθρώπινα μαλλιά περνούν μέσα από τρία στάδια ανάπτυξης, μεταβάλλοντας ομαλά από το ένα στο άλλο: αναγεννητική φάση ανάπτυξης, catagen (φάση καταθλιπτικών μεταβολών) και telogen (φάση ανάπαυσης). Η διάρκεια κάθε φάσης εξαρτάται από ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών: εντοπισμό, μήκος μαλλιών, φύλο, ηλικία, φυλή και προσδιοριστικά γενετικά χαρακτηριστικά.

Δομή των μαλλιών

Τα μαλλιά είναι ένα κερατινοειδές νηματοειδές προσάρτημα από δέρμα πάχους 0,005-0,6 mm και μήκους από αρκετά χιλιοστόμετρα έως 1,5 μέτρα. Το μήκος και το πάχος της τρίχας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: φυλή και φύλο, ηλικία, τοποθεσία, κλπ.

Ανατομία των μαλλιών

Τα μαλλιά είναι το προσάρτημα του δέρματος. Ως συναφείς δομές, έχουν πολλά κοινά, από το σχέδιο κτιρίου έως τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης και ανάπτυξης.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.