^

Μάσκες για το πρόσωπο

Μάσκα για το πρόσωπο από ρυτίδες από ηλεκτρικό οξύ: συνταγές

Χάρη σε αυτό το φάρμακο μπορείτε να απαλλαγείτε από πολλά καλλυντικά προβλήματα, να βελτιώσετε την κατάσταση του δέρματος και επίσης να τον αποτοξινώσετε.

Μάσκα προσώπου καφέ

Καθώς το πρωινό φλιτζάνι του φρεσκοκομμένου καφέ δίνει στον άνθρωπο ένα φόρεμα ζωντάνιας, έτσι ώστε η μάσκα από τον καφέ να αποχρωματίζει τέλεια τα κύτταρα της επιδερμίδας και ταυτόχρονα να είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος

Μάσκες προσώπου από λεμόνι

Όντας μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, ο χυμός λεμονιού - και αποτελεί μέρος των σπιτικών μάσκες, λοσιόν και τρίβει - έχει πολλά πλεονεκτήματα όταν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

Μάσκα σοκολάτας - καλλυντική τάση

Το κακάο θεωρείται πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, όπως οι προκυανιδίνες, τα πολυφαινολικά φλαβονοειδή και οι κατεχίνες. Η σκόνη κακάου περιέχει κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, σίδηρο, χαλκό, σελήνιο και ψευδάργυρο.

Μάσκες φρούτων για το πρόσωπο και τα μαλλιά

Οι μάσκες φρούτων βοηθούν στην κορεσμό του δέρματος με χρήσιμα συστατικά. Τα φρούτα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το ανθρώπινο δέρμα.

Μάσκα για το πρόσωπο από το γάλα

Τι αποτέλεσμα έχει η μάσκα προσώπου στο δέρμα από το γάλα; Σίγουρα, θετικό. Και το γάλα έχει τη δική του χρήσιμη ιδιότητα για κάθε τύπο δέρματος.

Μάσκες για συνδυασμό δέρματος

Οι σπιτικές μάσκες για συνδυασμό δέρματος θα βοηθήσουν στην επίλυση πολλών από τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν το μικτό τύπο δέρματος.

Μάσκες από μπιζέλια: καλό για κάθε δέρμα

Πολλοί μπορεί να φανούν απροσδόκητες μάσκες μπιζελιών, αλλά η χρήση αυτού του δημοφιλούς φασολιού είναι απολύτως φυσική, επειδή τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος στο σπίτι περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα προϊόντα φυτικής προέλευσης.

Μάσκα παραφίνης: υγεία και αναζωογόνηση του δέρματος

Η μάσκα παραφίνης είναι κατασκευασμένη από τετηγμένη παραφίνη, ένα απόσταγμα ελαίου, το οποίο είναι ένα μίγμα στερεών υδρογονανθράκων (αλκάνια), τα οποία μετατρέπονται σε υγρή κατάσταση όταν θερμαίνονται στους + 45-60 ° C.

Μάσκα προσώπου με αλόη - αποτελεσματική θεραπεία για όλες τις περιπτώσεις

Μάσκες με χυμό αλόης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διατήρηση του δέρματος του προσώπου σε τόνο. Τα σαρκώδη φύλλα του χυμό αλόης πολλά: δεν είναι μόνο η υγρασία, η οποία προστατεύει το φυτό «σε εφεδρεία» σε περίπτωση παρατεταμένης ξηρασίας, αλλά και να επικεντρωθεί η ζωή-υποστήριξης ουσιών.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.