^
A
A
A

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

23 February 2012, 10:58

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο!

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για ιστότοπους που προορίζονται για χρήση από καταναλωτές (μη επαγγελματίες) για μη εμπορικούς, προσωπικούς, οικογενειακούς ή οικιακούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, συμπεριλαμβανομένων των υποτομέων και των κινητών εκδόσεων αυτών των ιστότοπων συλλογικά, καλούμε αυτούς τους ιστότοπους "iLive", "iLive Site" ή "Site").

Οι παρόντες Όροι Χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ή να συμπληρωθούν ανά πάσα στιγμή. Η συνεχής χρήση του ιστότοπου iLive σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Ο ιστότοπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Τα περιεχόμενα του ιστότοπου iLive, για παράδειγμα, κείμενο, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από τους κατόχους αδειών χρήσης του iLive και άλλα υλικά που περιέχονται στον ιστότοπο iLive ("Περιεχόμενο") προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Το περιεχόμενο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, τη διάγνωση ή τη θεραπεία. Πάντα ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου ειδικευμένου ιατρικού επαγγέλματος για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας. Ποτέ μην παραμελείτε επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές και μην αναβάλλετε μια επίσκεψη στο γιατρό, ό, τι διαβάζετε στην ιστοσελίδα του iLive!

Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε έκτακτη ιατρική φροντίδα, επικοινωνήστε αμέσως με ένα γιατρό ή υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Το iLive δεν συνιστά ή δεν συνιστά ειδικούς ελέγχους, γιατρούς, προϊόντα, διαδικασίες, απόψεις ή άλλες πληροφορίες που μπορούν να αναφερθούν στην Ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύονται στο iLive, ενεργείτε αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Η ιδιωτικότητα των παιδιών

Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών. Ο ιστότοπος iLive δεν έχει σχεδιαστεί ή προορίζεται για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Το iLive δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες για κανένα άτομο εκτός αν γνωρίζουμε ότι είναι κάτω των 13 ετών. Ο γονέας ή ο κηδεμόνας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον έλεγχο της χρήσης του ιστότοπου iLive από ανηλίκους. Ο γονέας ή ο κηδεμόνας αναλαμβάνει επίσης την πλήρη ευθύνη για την ερμηνεία και τη χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών ή Υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του ιστότοπου iLive σχετικά με το ανήλικο.

Χρήση υλικών

Όλα τα υλικά που δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ξένες χώρες. Το iLive σάς επιτρέπει να βλέπετε ή να κατεβάζετε ένα αντίγραφο του υλικού στον ιστότοπο iLive μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση, αν δημοσιεύσετε την ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων στο τέλος του υλικού, για παράδειγμα: "iLive.com.ua All rights reserved" και άλλες ειδοποιήσεις συνδέσεις, που δεν απαγορεύονται για την τιμαριθμική αναπροσαρμογή) σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας που περιέχονται στο περιεχόμενο

Ο τίτλος των υλικών εξακολουθεί να ανήκει στο iLive ή στους δικαιοπαρόχους του. Οποιαδήποτε χρήση υλικού που δεν επιτρέπεται ρητά από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αποτελεί παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων και ενδέχεται να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλους νόμους. Το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει ή να καταργηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από το iLive. Όλα τα δικαιώματα που δεν παρέχονται ρητά εδώ, προορίζονται για την iLive και τους δικαιοπαρόχους της.

Εάν παραβιάσετε οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, η άδειά σας για τη χρήση των υλικών τερματίζεται αυτόματα και πρέπει να καταστρέψετε αμέσως όλα τα αντίγραφα που κάνετε από οποιοδήποτε μέρος των υλικών.

Ευθύνη του iLive και των δικαιοπαρόχων του

Η χρήση του ιστότοπου iLive και του Περιεχομένου είναι με δική σας ευθύνη.

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο iLive, οι πληροφορίες θα διαβιβάζονται μέσω υποδομής που ενδέχεται να είναι εκτός ελέγχου και δικαιοδοσίας της iLive και των προμηθευτών της. Κατά συνέπεια, η iLive δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση, την αποτυχία, τη διακοπή ή τη ζημία οποιωνδήποτε δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που μεταδίδονται σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου iLive.

Ο ιστότοπος και το Περιεχόμενο του iLive παρέχονται σε βάση "όπως είναι". ILive, ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ συγκεκριμένο νόμο, ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΝΟΜΙΜΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟΙ. Χωρίς περιορισμό των παραπάνω, η iLive, οι δικαιοπάροχοί της και οι προμηθευτές της δεν προβάλλουν παραστάσεις ή εγγυήσεις σχετικά με τα ακόλουθα:

 • Η ακρίβεια, η αξιοπιστία, η πληρότητα, η επικαιρότητα ή η επικαιρότητα του περιεχομένου, του λογισμικού, του κειμένου, των γραφικών, των συνδέσμων ή των μηνυμάτων που παρέχονται στον ιστότοπο iLive.
 • Εξασφαλίστε οποιονδήποτε κυβερνητικό κανονισμό που απαιτεί γνωστοποίηση πληροφοριών συνταγογραφούμενων φαρμάκων ή έγκριση ή συμμόρφωση οποιουδήποτε λογισμικού για Περιεχόμενο που περιέχεται στον ιστότοπο iLive.

Σε καμία περίπτωση η iLive, οι δικαιοπάροχοι, οι προμηθευτές της ή οποιοιδήποτε τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στον ιστότοπο iLive δεν ευθύνονται για τυχόν ζημιές (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχαίων ή επακόλουθων ζημιών, σωματικών βλαβών ή θανάτου λόγω παράνομων ενεργειών, χαμένων κερδών ή απωλειών ως αποτέλεσμα της χρήσης ή της αδυναμίας χρήσης του ιστότοπου iLive ή του περιεχομένου του με βάση εγγύηση, σύμβαση, αδίκημα ή οποιαδήποτε άλλη νομική θεωρία και Ανεξάρτητα από το αν η iLive, οι δικαιοπάροχοί της, οι προμηθευτές της ή οποιοιδήποτε τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στον ιστότοπο iLive ενημερώνονται για τη πιθανότητα τέτοιας ζημίας. Η iLive, οι δικαιοπάροχοί της, οι προμηθευτές της ή οι τρίτοι που αναφέρονται στον ιστότοπο iLive δεν ευθύνονται για σωματικές βλάβες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, που προκλήθηκαν από τη χρήση ή την εσφαλμένη χρήση του Δικτυακού Τόπου, του Περιεχομένου ή των Δημόσιων Περιοχών (όπως ορίζονται κατωτέρω). Τα διορθωτικά μέτρα σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις είναι αποκλειστικά και περιορίζονται σε αυτά που προβλέπονται ρητά από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Προσαρμοσμένα υλικά

Οι προσωπικές πληροφορίες που στέλνετε στο iLive διέπονται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων iLive. Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων iLive, αυτοί οι Όροι και οι Προϋποθέσεις θα υπερισχύσουν.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, ερωτήσεις για εμπειρογνώμονες, σχόλια χρηστών, σχόλια κ.λπ.) που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο στον ιστότοπο (συλλογικά "δημόσιες ζώνες"), καθώς και να ανεβάζουν περιεχόμενο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Instagram και Pinterest, συλλογικά, της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης). Συμφωνείτε ότι δεν θα ανεβάσετε ή θα μεταδώσετε μηνύματα ή περιεχόμενο οποιουδήποτε τύπου σε Δημόσιες Περιοχές ή Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης που παραβιάζουν ή παραβιάζουν τα δικαιώματα κάποιου. Με την αποστολή μηνυμάτων ή περιεχομένου σε δημόσιες περιοχές ή πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εμπιστευτικές, ανεξάρτητα από το σκοπό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το iLive δεν είναι υπεύθυνο για τις ενέργειες, τους όρους χρήσης ή τις πολιτικές οποιασδήποτε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους όρους χρήσης και τις πολιτικές της, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής απορρήτου.

Εάν στέλνετε οποιαδήποτε πληροφορία, συμφωνείτε ότι δεν στέλνετε ή στέλνετε iLive μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρονται στη σελίδα Επαφών) οποιουδήποτε μηνύματος ή περιεχομένου που παραβιάζει ή παραβιάζει ή τα δικαιώματα. Αν στείλετε οποιαδήποτε πληροφορία, ιδέα, ιδέα ή εφεύρεση στο iLive μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εμπιστευτικές, ανεξάρτητα από το σκοπό.

Εάν δημοσιεύετε πληροφορίες σε πλατφόρμα Δημόσιας Περιοχής ή Κοινωνικής Δικτύωσης ή εάν στέλνετε πληροφορίες, ιδέες, ιδέες ή εφευρέσεις στο iLive μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρέχετε αυτόματα ή εγγυάστε ότι ο κάτοχος τέτοιου περιεχομένου ή πνευματικής ιδιοκτησίας παρέχει απευθείας το iLive (royalty- ελεύθερη), διαρκή, αμετάκλητη, παγκόσμια μη αποκλειστική άδεια χρήσης, αναπαραγωγής, δημιουργίας παράγωγων έργων, τροποποίησης, δημοσίευσης, επεξεργασίας, μετάφρασης, διανομής, χρήσης ix και προβολής μηνυμάτων ή το περιεχόμενο σε οποιοδήποτε μέσο και σε οποιαδήποτε μορφή ή μορφή, όπως είναι ήδη γνωστό, ή με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Η iLive μπορεί να εκχωρήσει τα δικαιώματά της μέσω διαφόρων επιπέδων αδειών χρήσης. Εάν θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με μια επιχείρηση, ιδέες, ιδέες ή εφευρέσεις να είναι ιδιωτικές ή προσωπικές, μην τις δημοσιεύσετε στη Δημόσια Ζώνη ή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μην τις στείλετε στο iLive μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσπαθούμε να απαντήσουμε εγκαίρως σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν μπορούμε πάντα να το κάνουμε αυτό.

Προσαρμοσμένα υλικά - εικόνες, βίντεο, αρχεία ήχου

Συμφωνείτε να δημοσιεύσετε ή να ανεβάσετε μόνο αρχεία πολυμέσων (όπως φωτογραφίες, βίντεο ή ήχο) στον ιστότοπο iLive ή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήσατε εσείς ή για την οποία έχετε όλα τα δικαιώματα μεταφοράς και αδειοδότησης και τα οποία δεν παραβιάζουν το εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα, εμπιστευτικότητα ή οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Φωτογραφίες ή βίντεο από διασημότητες, ταινίες και κινούμενα σχέδια συνήθως προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Προκειμένου να προστατεύσετε το απόρρητό σας, συμφωνείτε ότι δεν θα στείλετε τίποτα που περιέχει προσωπικά στοιχεία (όπως το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας) στο δικό σας ή σε οποιονδήποτε άλλο. Απαγορεύεται η μεταφόρτωση αρχείων, όπως εικόνων ή βίντεο άλλων ατόμων, χωρίς την άδειά τους.

Αν ανεβάζετε αρχεία πολυμέσων στον ιστότοπο iLive ή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εγγυάστε ότι έχετε άδεια από όλα τα πρόσωπα που απεικονίζονται εκεί που δημοσιεύετε και χορηγείτε τα δικαιώματα που περιγράφονται εδώ. Ποτέ μην μοιράζεστε μια εικόνα ή βίντεο με οποιονδήποτε άλλο εκτός εάν έχετε ρητή άδεια.

Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφόρτωση αρχείων οποιουδήποτε τύπου που περιέχουν εκφράσεις μίσους, βίας, προσβλητικών εικόνων ή συμπεριφορών, αισχρολογίας, πορνογραφίας, σεξουαλικά εμφανείς εικόνες ή οποιουδήποτε υλικού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αστική ή ποινική ευθύνη σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς. ενδέχεται να έρχονται σε αντίθεση με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, την Πολιτική Διαφήμισης iLive και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων iLive.

Συμφωνείτε ότι δεν θα κάνετε λήψη υλικών που περιέχουν ιούς λογισμικού ή άλλου κώδικα υπολογιστή, αρχείων ή προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για τη διακοπή, καταστροφή ή περιορισμό της λειτουργικότητας οποιουδήποτε λογισμικού ή αυτού του ιστοτόπου.

Μεταφορτώνοντας οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων στον ιστότοπο iLive ή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, παρέχετε στο iLive μια αέναη, μη αποκλειστική, χωρίς δικαιώματα, παγκόσμια άδεια χρήσης, αντιγραφής, εκτύπωσης, προβολής, αναπαραγωγής, αλλαγής, δημοσίευσης, μέσα μαζικής ενημέρωσης · (β) Αναγνωρίζετε ότι οποιοδήποτε πρόσωπο που απεικονίζεται στα αρχεία που παρέχονται (ή, εάν ένας ανήλικος, ο γονέας / νόμιμος κηδεμόνας του) επιτρέπει στο iLive να χρησιμοποιεί, να αντιγράφει, να εκτυπώνει, να προβάλλει, να αναπαράγει, δημοσιεύονται σε τέτοια μέσα · και (γ) συμφωνείτε να αποδεσμεύσετε την iLive και τις θυγατρικές της, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους υπαλλήλους σας από τυχόν αξιώσεις και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών δικηγόρων, αν παραβιάσετε τις απαιτήσεις και τους όρους που περιγράφονται στο παρόν έγγραφο.

Η iLive διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί οποιαδήποτε πληροφορία πριν από την ανάρτησή της στον ιστότοπο και να διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση κατά την κρίση μας.

Κωδικοί πρόσβασης

Το ILive διαθέτει πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να καταγράφετε και να αποθηκεύετε πληροφορίες. Είστε υπεύθυνοι για τη λήψη όλων των εύλογων μέτρων για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν έχει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους κωδικούς σας ή στους λογαριασμούς iLive. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για (1) την παρακολούθηση της αποθήκευσης και χρήσης των στοιχείων σύνδεσης και του κωδικού πρόσβασής σας. (2) να εξουσιοδοτείτε, να προβάλλετε, να ελέγχετε την πρόσβαση και τη χρήση του λογαριασμού σας και του κωδικού πρόσβασης iLive. (3) ένα μήνυμα άμεσης ειδοποίησης στο iLive, εάν νομίζετε ότι ο λογαριασμός σας ή ο κωδικός πρόσβασής σας έχει παραβιαστεί ή εάν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο πρέπει να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να μας στείλετε ένα email, χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του ιστότοπού μας. Παρέχετε στο iLive και σε όλα τα άλλα πρόσωπα ή οργανισμούς που συμμετέχουν στην εργασία του Δικτυακού Τόπου το δικαίωμα μεταφοράς, παρακολούθησης, ανάκτησης, αποθήκευσης και χρήσης των πληροφοριών σας σε σχέση με τη λειτουργία του Δικτυακού Τόπου. Η iLive δεν μπορεί και δεν θα ευθύνεται για οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε ή για εσάς ή τρίτο μέρος για τη χρήση πληροφοριών που μεταδίδονται ή λαμβάνονται με τη χρήση των εργαλείων και υπηρεσιών του iLive.

Κοινές Κοινότητες, Δημόσιες Περιοχές και Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης

Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο χώρο, όπως πίνακες μηνυμάτων, σχόλια, ερωτήσεις εμπειρογνωμόνων, σχόλια χρηστών ή άλλες κοινότητες συμμετεχόντων ή δημοσιεύετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τις δικές σας αναρτήσεις, τις συνέπειες της δημοσίευσης αυτών των αναρτήσεων και την εξάρτησή σας από μηνύματα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η iLive και οι δικαιοπάροχοί της δεν ευθύνονται για τις συνέπειες οποιωνδήποτε δημοσιεύσεων στις δημόσιες περιοχές ή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Σε περιπτώσεις που αισθάνεστε ότι απειλούνται ή νομίζετε ότι κάποιος άλλος κινδυνεύει, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με την τοπική υπηρεσία επιβολής του νόμου. Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε έκτακτη ιατρική φροντίδα, επικοινωνήστε αμέσως με ένα γιατρό ή υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυνατότητα χρήσης δημόσιων χώρων και πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, συμφωνείτε ότι οι ακόλουθες ενέργειες αποτελούν σημαντική παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων:

 • Χρησιμοποιώντας τη Δημόσια Ζώνη ή την Πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης για οποιονδήποτε σκοπό που παραβιάζει τους τοπικούς, εθνικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους.
 • Δημοσίευση υλικού που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων ή το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή ή άλλα πρόσωπα.
 • Δημοσιεύοντας παράνομες, άσεμνες, δυσφημιστικές, απειλητικές, παρενοχλητικές, καταχρηστικές, δυσφημιστικές, μισητές ή απαράδεκτες, κατά τη γνώμη του iLive, σχετικά με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οργανισμό.
 • Δημοσίευση διαφημίσεων ή επιχειρηματικών προσφορών.
 • Αποτροπή, μετά από προειδοποίηση, να συζητήσουμε ή να δημοσιεύσουμε σχόλια που δεν σχετίζονται με το υπό συζήτηση θέμα (εκτός εάν συμφωνηθεί ότι η συζήτηση είναι ελεύθερη).
 • Spam αλληλογραφία (συμπεριλαμβανομένων των "επιστολών ευτυχίας") ή τα σχέδια οποιωνδήποτε πυραμίδων?
 • Αποδοχή του εαυτού σας ως άλλου ατόμου.
 • Η εξάπλωση των ιών ή άλλου κακόβουλου κώδικα υπολογιστή.
 • Οποιαδήποτε συλλογή (συλλογή, αποκομιδή) πληροφοριών σχετικά με άλλους, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να τους προσδιορίζεται, για δημοσίευση ή προβολή παρατηρήσεων.
 • Να επιτρέπεται σε κάποιον να χρησιμοποιεί τα διαπιστευτήριά σας για να δημοσιεύει ή να προβάλλει σχόλια.
 • Δημοσίευση της ίδιας σημείωσης περισσότερες από μία φορές (spam). ή

Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες παρεμποδίζουν ή απαγορεύουν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο τη χρήση της Δημόσιας Ζώνης, της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ή του Δικτυακού Τόπου ή, κατά την άποψη του iLive, δημιουργούν κίνδυνο οποιασδήποτε ευθύνης ή ζημίας οποιουδήποτε τύπου για το iLive, οποιονδήποτε από τους πελάτες ή τους προμηθευτές του.

Η iLive διατηρεί το δικαίωμα (αλλά δεν υποχρεούται) να κάνει οτιδήποτε ή όλα τα παρακάτω:

 • Εγγραφή διαλόγου σε δημόσιους χώρους συνομιλίας.
 • Ελέγξτε εάν τα μηνύματα συμμορφώνονται με τους όρους αυτής της ενότητας και αποφασίστε κατά την κρίση τους σχετικά με τη διαγραφή ή το αίτημα για διαγραφή του μηνύματος.
 • Διαγράψτε μηνύματα που είναι προσβλητικά, παράνομα, προκλητικά ή που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης.
 • Καταργήστε την πρόσβαση του χρήστη σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις Δημόσιες Περιοχές ή / και στην ιστοσελίδα iLive για οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.
 • Παρακολουθήστε, επεξεργαστείτε ή αποκαλύψτε τυχόν δημοσιεύσεις σε δημόσιους χώρους ή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε τυχόν μηνύματα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο iLive, ανεξάρτητα από το αν αυτά τα μηνύματα παραβιάζουν αυτές τις απαιτήσεις.

Η iLive ή οι δικαιοπάροχοί της δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι των χρηστών του ιστότοπου iLive ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οργανισμού για την εκτέλεση ή αδυναμία εκτέλεσης των παραπάνω ενεργειών.

Διαφημίσεις, ερωτήματα αναζήτησης και συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους

Το iLive μπορεί να παρέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων. Το iLive μπορεί επίσης να επιλέξει συγκεκριμένους ιστότοπους ως απαντήσεις προτεραιότητας στα ερωτήματα αναζήτησης που εισάγετε και το iLive μπορεί να συμφωνήσει να επιτρέψει στους διαφημιζόμενους να απαντήσουν σε συγκεκριμένα ερωτήματα αναζήτησης με διαφημίσεις ή διαφημιστικό περιεχόμενο. Το iLive δεν συνιστά ή υποστηρίζει περιεχόμενο σε ιστότοπους τρίτων. Το iLive δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων τρίτων, των ιστότοπων που δημιουργούνται στον ιστότοπο iLive, των ιστότοπων τρίτων που παρέχονται ως αποτελέσματα αναζήτησης ή διαφημίσεων τρίτου μέρους και δεν προβάλλει παραστάσεις σχετικά με το περιεχόμενό τους ή την ακρίβειά τους. Η χρήση ιστοσελίδων τρίτων με δική σας ευθύνη εξαρτάται από τους όρους χρήσης αυτών των ιστότοπων. Το iLive δεν υποστηρίζει κανένα προϊόν, υπηρεσία ή επεξεργασία που διαφημίζονται στον ιστότοπο iLive. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την  Πολιτική Διαφήμισης.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να προστατεύετε και να προστατεύετε όλα τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, εύλογης πληρωμής των αμοιβών των δικηγόρων και των νομικών εξόδων, για την προστασία και προστασία του iLive, των υπαλλήλων του, των διευθυντών, των υπαλλήλων, των αντιπροσώπων, των δικαιοπαρόχων και των προμηθευτών του, που προκύπτουν από ή προκύπτουν από την παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.

Γενικοί όροι

Το iLive δεν ισχυρίζεται ότι οποιοσδήποτε ιστότοπος iLive είναι κατάλληλος ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε γεωγραφική τοποθεσία. Η πρόσβαση στο Περιεχόμενο ενδέχεται να μην είναι νόμιμη για ορισμένα άτομα ή σε ορισμένες χώρες. Εάν έχετε πρόσβαση στους ιστότοπους iLive, το κάνετε με δική σας ευθύνη και ευθύνη και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τους νόμους της δικαιοδοσίας σας.

Οι παρακάτω διατάξεις παραμένουν σε ισχύ μετά τη λήξη ή τη λήξη αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων για οποιονδήποτε λόγο: Ευθύνη του iLive και των δικαιοπαρόχων του, Χρήστης, Χρήσιμα υλικά - εικόνες, βίντεο, αρχεία ήχου, Αποζημίωση, Δικαιοδοσία και Γενικοί Όροι.

Δικαιοδοσία

Συμφωνείτε ρητά ότι η αποκλειστική δικαιοδοσία οποιασδήποτε διαφοράς με το iLive ή όσων συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση του ιστότοπου iLive ανήκει στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου και συμφωνείτε με την άμεση άσκηση προσωπικής δικαιοδοσίας στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου σε σχέση με οποιαδήποτε τέτοια συμπεριλαμβανομένης τυχόν αξιώσεων που σχετίζονται με την iLive ή τις θυγατρικές της, θυγατρικές, εργαζόμενους, εργολάβους, αξιωματικούς, διευθυντές, παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και παρόχους περιεχομένου.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, χωρίς να συμμορφώνονται με τις αρχές σύγκρουσης των νόμων. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων είναι άκυρη για οποιοδήποτε δικαστήριο που έχει αρμοδιότητα, η ακυρότητα αυτής της διάταξης δεν επηρεάζει την ισχύ των υπόλοιπων διατάξεων αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, οι οποίες παραμένουν σε πλήρη ισχύ και ισχύ. Η παραίτηση από οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν θεωρείται ο λόγος για μια τέτοια παραίτηση στο μέλλον.

Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων

Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε υλικό που διατίθεται στην Ιστοσελίδα παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, μπορείτε να ζητήσετε να αφαιρέσετε αυτά τα υλικά από αυτόν τον ιστότοπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του ιστότοπού μας και παρέχοντας τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Προσδιορίστε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα στα οποία, κατά τη γνώμη σας, παραβιάζονται. Περιγράψτε το υλικό, καθορίστε το αντίγραφο ή την τοποθεσία (για παράδειγμα διεύθυνση URL) της εξουσιοδοτημένης έκδοσης της εργασίας σας.
 • Προσδιορίστε το υλικό που πιστεύετε ότι είναι παραβίαση και τη θέση του στον ιστότοπο ILive. Περιγράψτε το υλικό και δώστε μας τη διεύθυνση URL ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία που θα μας επιτρέψει να βρούμε το υλικό.
 • Το όνομά σας, η ταχυδρομική διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Μια δήλωση ότι πιστεύετε ειλικρινά ότι η χρήση των υλικών δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή το νόμο.
 • Η δήλωση ότι οι πληροφορίες που παρείχατε είναι ακριβείς και υποδεικνύει ότι "υπό την ποινή ψευδορκίας" είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή είστε εξουσιοδοτημένος να ενεργείτε εξ ονόματος του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Επαληθεύστε αυτήν την έφεση με την υπογραφή ή το ηλεκτρονικό σας ισοδύναμο με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο

Προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων, το iLive υπό αυτές τις συνθήκες ακολουθεί μια πολιτική κλεισίματος λογαριασμών συνδρομητών και χρηστών του Δικτυακού Τόπου που είναι παραβάτες πνευματικών δικαιωμάτων.

Τελικοί Όροι

Εκτός εάν ρητά αναφέρεται στη συγκεκριμένη "νομική ειδοποίηση" στον ιστότοπο iLive, αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων iLive αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ σας και του iLive σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας iLive και του Περιεχομένου.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες και εύχρηστες ιστοσελίδες iLive! Μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αναφορών σπασμένων συνδέσεων, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Προσπαθούμε να απαντήσουμε έγκαιρα σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά λόγω του αριθμού τους δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να το κάνουμε.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.